fbpx
skip to Main Content

Oproep: neem deel aan een enquête over de invloed van de Corona-pandemie op uw kind

Namens de Multidisciplinaire Adviesraad van Vereniging Nee-Eten en het Emma Kinderziekenhuis/AUMC willen wij u vragen een korte online vragenlijst in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat kinderen hard geraakt zijn door de gevolgen tijdens de eerste lockdown vanwege de Coronapandemie. Wij weten inmiddels dat dit met name voor de kwetsbare kinderen nadelige gevolgen had, op zowel lichamelijk, cognitief als sociaal-emotioneel gebied.

We zagen echter ook positieve gevolgen, zoals kinderen die aangaven meer quality time met het gezin, minder prikkels en minder bemoeizorg te ervaren.

Inmiddels zitten wij helaas in de tweede golf van de Coronapandemie, met wederom aangepaste maatregelen.

Met deze vragenlijst willen wij graag te weten komen, hoe de Coronapandemie uw kind(eren) met voedings-/eetproblemen en ook uzelf heeft geraakt.

Bent u benieuwd en wilt u graag meedoen? Dat kan via deze link of bovenstaande knop. We stellen uw deelname erg op prijs!

We zouden het daarnaast erg waarderen als u de link ook naar kennissen/vrienden/familie met een kind in dezelfde leeftijdsgroep (maximaal een jaar jonger of ouder) maar zonder eetproblemen zou willen doorsturen. Dat helpt ons om een goed vergelijkend onderzoek te doen.

corona nee-eten

Back To Top
X