fbpx Skip to content

Online Nee-Eten oudercontactavond 9 juni 2021

09jun20:0021:30Online Nee-Eten oudercontactavond 9 juni 2021Soort evenementContactdag

Tijd

9 juni 2021 20:00 - 21:30(GMT+00:00)

Locatie

Online

Other Events

Details

Vereniging Nee-eten organiseert de derde online ouder-contactavond op 9 juni a.s. van 20.00-21.30 uur.

Deze keer hebben we een gastspreker over het onderwerp Blended Diet. Uit de gesprekken tijdens de ouder-contactavond  in maart bleek dat er veel belangstelling was voor dit onderwerp.

Nu hebben we een expert die hierover met onze leden in gesprek kan gaan.

Liesbeth de Jongh-Kampherbeek is diëtist met 34 jaar ervaring bij het UMC Utrecht, waarvan sinds 11 jaar werkzaam bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Liesbeth is daarnaast voorzitter van het netwerk kinderdiëtisten Nederland en voorzitter van de landelijke werkgroep blended diet. In deze werkgroep wordt o.a. voorlichting- en informatiemateriaal ontwikkeld, voorstellen voor wetenschappelijk onderzoek gedaan en kennis uitgewisseld. Ook is zij betrokken bij het post-HBO onderwijs kindervoeding en kinderdiëtetiek.

De avond ziet er als volgt uit:

  • 20.00 uur-20.45 uur:       presentatie Blended diet door Liesbeth de Jongh-Kampherbeek.
  • 20.45 uur-21.30 uur:       lotgenoten contact in kleine groepen

Het is beslist mogelijk om deze uitnodiging te delen met belangstellende familieleden, vrienden of behandelaren. Graag aanmelden vóór 6 juni. Het is prettig als u vooraf al vragen voor de gastspreker en/of andere onderwerpen van belangstelling doorgeeft via contactdag@nee-eten.nl.

Deelname is gratis.

U kunt zich aanmelden via ons webformulier. Enkele dagen voor de oudercontactavond sturen we via e-mail stap-voor-stap instructies voor de online deelname via laptop, tablet of telefoon.

Back To Top