fbpx
skip to Main Content

Oproep: communicatie met de zorgprofessional over sondevoeding bij uw kind

Bent u een ouder van een kind tussen 0 en 12 jaar met sondevoeding? Dan zoeken wij u!

Even voorstellen…

Wij zijn Nanja Leijser en Maartje Hoogendoorn, vierdejaars studenten van de opleiding Logopedie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel zijn wij bezig met ons afstudeeronderzoek.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een ouder met een kind tussen de 0 en 12 jaar oud, waarvan het kind te maken heeft of heeft gehad met sondevoeding. Graag willen we met u in gesprek over de communicatie tussen u en de zorgprofessional over het proces van de sondevoeding. Denk hierbij aan vragen zoals: Hoe verliep de communicatie met de zorgprofessional? Hoe heeft u de uitleg over sondevoeding ervaren? Welke momenten heeft u de kans gehad om vragen te stellen? Wat heeft u gemist in de communicatie?

Hoe maken we deze gesprekken Corona-proof?

Graag willen wij u via videobellen (Skype, FaceTime, WhatsApp) of telefoon interviewen over de communicatie tussen u en zorgprofessional over het proces sondevoeding.

Dus…
Bent u of kent u een ouder van een kind die te maken heeft met sondevoeding en staat u open voor een gesprek? Dan zou u ons enorm helpen door contact met ons op te nemen op via het telefoonnummer: 06-23246793 of mail naar: PO_sondevoeding@hotmail.com

Delen van deze oproep wordt gewaardeerd!

Alvast bedankt!!

Back To Top
X