fbpx
skip to Main Content

Oproep: deel uw ervaringen met blended diet

Bent u ouder of verzorger van een kind dat door middel van een sonde gevoed wordt en zet u hierbij blended diet in of wilt u dit graag inzetten? Dan zijn wij op zoek naar u!

blended diet

In Nederland is het blended diet nog volop in ontwikkeling. Naar deze vorm van sondevoeding is in eigen land nog maar weinig onderzoek gedaan, wat het inzetten ervan bemoeilijkt.

In het kader van ons afstudeeronderzoek houden wij, twee vierdejaars diëtisten in opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ons bezig met het blended diet in Nederland. Ons doel is het creëren van meer bekendheid onder zorgprofessionals, zodat u en andere ouders en verzorgers beter begeleid en geïnformeerd kunnen worden. Het in kaart brengen van uw ervaringen, wensen en behoeften met betrekking tot de toepassing van blended diet zijn hierbij van groot belang.

Wij zijn daarom op zoek naar ouders en verzorgers die blended diet (willen) toepassen bij hun kind(eren), en middels een interview mee willen werken aan het verbeteren van de inzet van het blended diet. Het interview duurt ongeveer 30 minuten en zal face-to-face (op een nader te bepalen plek) of door middel van een (video)belafspraak afgenomen worden. De door u gegeven antwoorden worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nergens genoemd.

Helpt u ons mee? Het is voor ons van belang om minimaal 15 ouders en/of verzorgers te interviewen. Onder de deelnemers wordt een goodiebag ter waarde van €30,- verloot. Bent u bereid deel te nemen aan het onderzoek, stuur ons dan een mail naar onderzoekblendeddiet@gmail.com. Wij voorzien u dan van verdere informatie.

Wij waarderen uw medewerking enorm!

Renée Coppens en Demi van Maanen

Back To Top
X