fbpx Skip to content

Vaak is het lezen van ervaringen van anderen zeer behulpzaam bij het omgaan met de eigen situatie. Diverse ouders namen de moeite om hun verhaal op te schrijven. Meer eigen verhalen zijn te lezen in de diverse edities van het Nieuwsblad.

Het verhaal van Aniek

Na Helen in 1999 wordt Aniek op 25 februari 2002 geboren als de tweede dochter van Susan en Joost. De eerste zorgen over Aniek dienen zich al tijdens de zwangerschap aan.

Klik hier voor het hele verhaal.

Wat zonde van die sonde; wat een pech met die PEG

Het verhaal van Jorrit schrijven? Natuurlijk wil ik dat. Al is dit nu wel een heftige periode voor ons. Maar daarover straks meer. Eerst zal ik vertellen wie ik ben. Ik ben Anne Strik, getrouwd met Ron en de gelukkige moeder van twee kinderen. Lieke van vijf en Jorrit van bijna een. Jorrit is de hoofdpersoon van dit verhaal.

Klik hier voor het hele verhaal.

De eerste schreden van Ilse op deze wereld...

Mijn naam is Astrid (34), ik ben getrouwd met Chris (42) en samen hebben wij twee kinderen Ilse (4) en Rutger (2). Ik verzorg het telefonisch lotgenotencontact op donderdag en vrijdag. De e-mail van de vereniging beantwoord ik i.s.m. de bestuursleden van de vereniging. Hier is mijn verhaal over de eetproblemen met onze dochter Ilse.

Klik hier voor het hele verhaal.

Het verhaal van Tobias Hildert: wat betekent "sterk in de strijd"

Ik ben Angelique Verhulst (34), getrouwd met Kees (36) en samen hebben we een dochter Claire van inmiddels 5 jaar oud. Zij is geboren na een zwangerschap van 39 weken en woog 3600 gram. Als Claire haar eerste verjaardag heeft gevierd geven we toe aan het verlangen naar een tweede kindje.

Klik hier voor het hele verhaal.

Het verhaal van Jolien: in begin ging het prima

Mijn naam is Tiny Vijzelaar (43), ik ben getrouwd met Jan Piet (42) en samen hebben we drie dochters, Rosanne (14), Marieke (13) en Jolien (10). Na vele jaren is er nu mijn verhaal met onze ervaringen en tips van en over de eetproblematiek bij onze jongste dochter.

Klik hier voor het hele verhaal.

Eetkoning Joost zojuist gekroond!

Na al diverse eigen verhalen gelezen te hebben in het nieuwsblad, nu hier ons verhaal over onze zoon Joost. Joost is nu zes en een half jaar oud en heeft een zus van drie en een half. Ons gezin bestaat verder uit mama Cora en papa Hans.

Klik hier voor het hele verhaal.

Sara dag kleine prinses

Met dit “eigen verhaal” komt u terecht in de wereld van papa Alex, mama Majorie en Veerle en Sara* Jaspers. Sara is geboren op 12 april 1999 en gestorven op 16 september 2004. Ze is vijf jaar, vijf maanden en bijna vijf dagen oud geworden.

Klik hier voor het hele verhaal.

Back To Top