fbpx Skip to content

In 1997 is de Vereniging voor Ouders van Kinderen met Chronische Voedselweigering en Sondevoeding (VOKCVS) opgericht. In mei 2001 heeft de vereniging een nieuwe naam aangenomen: Nee-Eten!
Inmiddels is de vereniging onder deze naam een begrip geworden onder zowel ouders van kinderen met chronische voedselproblemen als onder de professionals, die deze ouders en hun kinderen ondersteunen.

Ouders wilden niet langer alleen staan in hun strijd. De vereniging richt zich op lotgenotencontact, voorlichting en belangenbehartiging. Verder wil de vereniging zich sterk maken om de eettherapieplaatsen in Nederland uit te breiden, ziekenhuizen, consultatiebureaus, artsen en andere beroepsmatig betrokken professionals voor te lichten en in het algemeen meer bekendheid te geven aan de problematiek van kinderen met chronische voedselweigering.

Bestuur

Tanja Speek

voorzitter

Angela van Gompel

penningmeester

Rob van Mameren

penningmeester

Marina Huijberts

algemeen bestuurslid

Grietje Kroon

algemeen bestuurslid

Sepideh Saidi

vrijwilligerscoördinator

ANBI-status

Goed om te weten: Vereniging Nee-Eten beschikt over de zogenaamde ANBI-status. Dat betekent dat giften en donaties aan de vereniging fiscaal aftrekbaar zijn.

Beleidsplan en jaarrekening

Een actuele versie van het beleidsplan van Vereniging Nee-Eten! is hier te vinden. De laatste jaarrekening is hier te vinden.

Activiteiten in 2022

Een actuele versie van de uitgeoefende activiteiten in 2022 van Vereniging Nee-Eten! is hier te vinden.

Privacybeleid

Het aan de op 25 mei 2018 ingevoerde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) privacybeleid van Vereniging Nee-Eten! is hier te vinden.

Back To Top