fbpx Skip to content

Vrijwilligers en Bossche bollen

Een dag om bij te praten over waar we mee bezig zijn en waar we tegen aan lopen, dat is het doel van onze vrijwilligersdag. Sepideh, onze zeer gemotiveerde vrijwilligerscoördinator had deze dag opgezet. Het was weer nodig, de laatste keer was nog van voor corona. Om ons te helpen bij onze plannen had ze trainer Marieke geregeld, die ons kundig de dag door heeft geholpen.

Op de agenda stond hoe we kunnen zorgen dat onze vereniging bij meer ouders van Nee-eters bekend raakt. Dat doen we bijvoorbeeld via congresbezoeken, meestal voor professionals. Daar staan we dan met een standje vol folders, nieuwsbladen en onze praatplaat. Zo kunnen we bijvoorbeeld kinderdiëtisten of logopedisten met ons kennis laten maken en dat weer doorgeven aan hun patiënten. Ook onze website is besproken en hoe we daar meer mee kunnen doen. En wie willen we hiermee bereiken? Niet alleen ouders van nee-eters, ook die zorgexperts zijn voor ons belangrijk. Een groep actieve vrijwilligers bedacht wat we dan allemaal te melden hebben. Waar willen we over vertellen, waarom zijn we zo trots op wat we doen? De locatie was centraal in Den Bosch, dus na een goede lunch, genoten we ook van een echte Bossche bol van de beroemde bakker uit deze plaats. Grapjes over filmpjes hoe je die zo snel mogelijk eet vlogen rond, maar uiteindelijk zijn we daar toch te bescheiden voor. Afsluitend concludeerde iedereen dat het goed was om weer samen te komen als club van actieve vrijwilligers. De energie was er weer en iedereen ging naar huis met een goed gevoel en inspiratie om concreet bij te dragen aan onze doelen.

Ook iets voor jou?
Lijkt het je wat om ook af en toe iets te doen voor onze vereniging te helpen? We kunnen je hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld voor het organiseren van onze contactdag of familiedag, het vertegenwoordigen van onze vereniging op congressen of bij de redactie van de site en het nieuwsblad. Bij interesse kun je altijd informeren bij onze vrijwilligerscoördinator Sepideh: vrijwilligers@nee-eten.nl.

Back To Top